Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.50g272kcal0.5g0.5g29.7g0g
Sokeri 42g171kcal0g42g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g166kcal4.9g33.8g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g1357kcal21.2g158.6g69g3.4g
Valittu annoskoko185g679kcal10.6g79.3g34.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna93g339kcal5.3g39.7g17.3g0.9g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059