Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1163g1524kcal151.2g5.8g100g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%100g251kcal14g11g5.6g49.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Voi 95g691kcal1.1g0.4g77.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 401g1518kcal111.8g0g120.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g7968kcal556.2g34.4g606.6g98.2g
Valittu annoskoko1860g3984kcal278.1g17.2g303.3g49.1g
Annoskoko puolitettuna930g1992kcal139.1g8.6g151.7g24.6g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169