Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.5g0g6.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 14g32kcal2.3g0.1g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.5kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Pasta, Pirkka Gnocchi28g101kcal3.4g21.1g0.3g1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g509kcal37g47.4g19g4.2g
Valittu annoskoko187g255kcal18.5g23.7g9.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna94g127kcal9.3g11.9g4.8g1.1g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519