Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl87g115kcal11.4g0.3g7.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g52g209kcal0g51.6g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g15g51kcal1.9g9.9g0.3g0g
Perunajauhot,rainbow30g96kcal0g23.9g0g0.4g
Leivontamargariini Euroshopper3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g997kcal26.8g172.4g20.6g0.8g
Valittu annoskoko188g498kcal13.4g86.2g10.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna94g249kcal6.7g43.1g5.2g0.2g
Arvot/100g100g266kcal7.1g46g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746