Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow50g175kcal4g39g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g834kcal46.6g81.4g35.6g3g
Valittu annoskoko188g417kcal23.3g40.7g17.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna94g208kcal11.7g20.4g8.9g0.8g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728