Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g675kcal0g0g75g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow500g1750kcal40g390g3g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3750g8335kcal465.6g812.6g357.2g29.8g
Valittu annoskoko1875g4168kcal232.8g406.3g178.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna938g2084kcal116.4g203.2g89.3g7.5g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728