Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow1000g350kcal10g69g5g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli200g320kcal16g8g26g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g80g208kcal7.4g35.2g2.3g5g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g1756kcal66.8g224.4g66.6g10g
Valittu annoskoko1880g878kcal33.4g112.2g33.3g5g
Annoskoko puolitettuna940g439kcal16.7g56.1g16.7g2.5g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254514