Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka50g153kcal4.9g30.5g1g7.5g
Mustikka100g33kcal0.5g6.4g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g842kcal11.4g101.2g42.8g21.6g
Valittu annoskoko189g421kcal5.7g50.6g21.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna95g211kcal2.9g25.3g10.7g5.4g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277