Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 77g42kcal1.2g10g0.1g0.7g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g33g100kcal6.2g0.2g8.2g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g534kcal27.2g22g38.2g2g
Valittu annoskoko189g267kcal13.6g11g19.1g1g
Annoskoko puolitettuna95g134kcal6.8g5.5g9.6g0.5g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874