Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Peruna, keskikokoinen 60g525g315kcal7.9g68.3g0.5g4.7g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Nakki,popsi grillinakki300g778kcal36g16.8g63g0.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g7.5g50kcal0g0g5.6g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g2479kcal95g199.2g143.6g24.4g
Valittu annoskoko1899g1239kcal47.5g99.6g71.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna950g620kcal23.8g49.8g35.9g6.1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468