Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg10g5.5kcal0.1g1.2g0g0g
Atria kevyt jauheliha4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal2g2.8g1.6g0g
Valittu annoskoko19g18kcal1g1.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g90kcal5.2g7.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643