Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Maitosuklaa 4.2g23kcal0.4g2.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g136kcal2.6g18.4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko20g68kcal1.3g9.2g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g34kcal0.7g4.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g348kcal6.7g47.2g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419