Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal0g4.6g0g0g
Valittu annoskoko20g10kcal0g2.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0g1.2g0g0g
Arvot/100g100g51kcal0g11.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207