Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g3.7g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.5g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal1.2g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko20g11kcal0.6g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g57kcal3.1g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403