Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.9g11kcal1.3g0g0.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.5g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi2.9g11kcal0.4g2.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal3.8g4.8g2g0.4g
Valittu annoskoko20g27kcal1.9g2.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g136kcal9.7g12.3g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519