Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen12g32kcal1.3g5.6g0.8g0.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g3.9g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g4.1g16kcal0.6g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g128kcal4.2g11.8g7.6g0.8g
Valittu annoskoko20g64kcal2.1g5.9g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g32kcal1.1g3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g328kcal10.8g30.3g19.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158890