Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2g7kcal0.5g0g0.5g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g4.9g13kcal0.9g0.2g0.9g0g
Ranskankerma Valio2.3g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal4.6g0.6g5.6g0g
Valittu annoskoko20g35kcal2.3g0.3g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.2g0.2g1.4g0g
Arvot/100g100g181kcal11.8g1.5g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181357