Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.2kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g2.2g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal2g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal1g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal5.1g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468