Valkosuklaa-lime-hyydykekakku

Laita liivatelehdet (4kpl) likoon kylmään veteen.

Murskaa digestivet monitoimikoneessa, ja sekoita sulatettuun voihin.

Levitä leivinpaperoidulle irtopohjavuoalle.

Vatkaa kerma, mausta sokerilla ja lisää rahka.

Liuota liivatteet 1-2 rkl kiehuvaa vettä ja sekoita nopeasti rahkaseokseen.

Kaada rahks keksipohjan päälle, ja hyydytä jääkaapissa min. 5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g3.5g16kcal0.3g2.3g0.6g0.1g
Rahka vanilija9g15kcal0.7g1.5g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.6g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g121kcal2.2g9g8.4g0.2g
Valittu annoskoko20g61kcal1.1g4.5g4.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.6g2.3g2.1g0.1g
Arvot/100g100g309kcal5.6g23g21.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206566