Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.6g5kcal0.3g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g2.3g12kcal0.1g1.3g0.7g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Appelsiinimehu, Rainbow5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g128kcal1.6g17g5.8g0.8g
Valittu annoskoko20g64kcal0.8g8.5g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g32kcal0.4g4.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g326kcal4.1g43.4g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219835