KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g1.5g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka2g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.6g3.7kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g132kcal3.2g4.6g10.8g0g
Valittu annoskoko19g66kcal1.6g2.3g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g33kcal0.8g1.2g2.7g0g
Arvot/100g100g339kcal8.2g11.9g27.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156