Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 7.9g4.3kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g3.4g10kcal0.6g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g55kcal2.6g2.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal1.3g1.1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.7g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.7g5.6g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874