Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)6g17kcal1.1g0g1.4g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g6g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutiot Apetit1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g81kcal3.8g10.2g3g0.6g
Valittu annoskoko20g41kcal1.9g5.1g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1g2.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g208kcal9.7g26.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589