Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g5.3g19kcal0.4g4g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Kanaliemi laimennettu 13g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g53kcal0.8g8.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko20g26kcal0.4g4.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.2g2.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g135kcal2.1g21g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080