Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%4.8g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Philadelphia Light tuorejuusto2.4g4.6kcal0.2g0.1g0.4g0g
Parsakaali brokkoli 12g4.2kcal0.6g0.2g0g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal1.8g1g1.8g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal0.9g0.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.6g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484