Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 13g14kcal3g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g76kcal6g1.8g4.8g0g
Valittu annoskoko20g38kcal3g0.9g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.5g0.5g1.2g0g
Arvot/100g100g195kcal15.3g4.6g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744