Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Sipulikuutiot rainbow2g0.2kcal0g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%5g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Poronkäristys, Polarica10g13kcal1.9g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal4.4g0.4g4g0g
Valittu annoskoko20g27kcal2.2g0.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.1g0.1g1g0g
Arvot/100g100g139kcal11.3g1g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713