Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g2g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras4g14kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal3g5.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g29kcal1.5g2.8g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.8g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g145kcal7.7g14.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978