Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Naudanpaisti 6.8g7.6kcal1.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal3g1g0.8g0g
Valittu annoskoko20g12kcal1.5g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.8g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g62kcal7.6g2.5g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579