Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka5.2g16kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Mustikka10g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal1.2g10.6g4.4g2.2g
Valittu annoskoko20g44kcal0.6g5.3g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.3g2.7g1.1g0.6g
Arvot/100g100g223kcal3g26.9g11.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277