Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark5.5g29kcal0.4g1.8g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Canderel makeutusjauhe0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g163kcal3g4.2g15g0g
Valittu annoskoko20g82kcal1.5g2.1g7.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g41kcal0.8g1.1g3.8g0g
Arvot/100g100g413kcal7.6g10.6g37.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881