Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy5.6g30kcal0.4g1.8g2.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g155kcal1.4g4.4g14.6g0g
Valittu annoskoko20g78kcal0.7g2.2g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g39kcal0.4g1.1g3.7g0g
Arvot/100g100g394kcal3.6g11.2g37.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003