Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 8.8g3kcal0.3g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g4.3g3kcal0.5g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g54kcal2.4g9.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g27kcal1.2g4.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.6g2.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6g24.1g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886