Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g184kcal2.2g21g10.2g0.4g
Valittu annoskoko20g92kcal1.1g10.5g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g46kcal0.6g5.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g462kcal5.5g52.8g25.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822