KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g150g822kcal15g34.1g64g0g
Voi, 1 tl, 5 g399g2911kcal4g4g319g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton100g319kcal23g10.5g20.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka199g746kcal2.4g183.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)997g1256kcal109.7g3g89.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60g359kcal14.4g3.9g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g12825kcal337g477.8g1051.4g0g
Valittu annoskoko1904g6413kcal168.5g238.9g525.7g0g
Annoskoko puolitettuna952g3206kcal84.3g119.5g262.9g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156