Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g53g184kcal4.2g39.4g0.9g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Kanaliemi laimennettu 131g13kcal0.4g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g521kcal9.4g80.2g17.8g3.2g
Valittu annoskoko193g261kcal4.7g40.1g8.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna96g130kcal2.4g20.1g4.5g0.8g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080