Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g230g1231kcal17.9g78.2g94.3g21.2g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g735g1911kcal14.7g29.4g191.1g3.7g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g940g1128kcal31g34.8g94g0g
Makeutusjauhe, Rainbow15g59kcal0.3g14.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g8658kcal127.8g314g758.8g49.8g
Valittu annoskoko1920g4329kcal63.9g157g379.4g24.9g
Annoskoko puolitettuna960g2164kcal32g78.5g189.7g12.5g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146