Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 468g158kcal3.2g25.7g0.5g6.5g
Vesi1336g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 64g260kcal0g64.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Perunajauhot,rainbow40g130kcal0g32.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3856g1256kcal6.4g284.2g1g14.2g
Valittu annoskoko1928g628kcal3.2g142.1g0.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna964g314kcal1.6g71.1g0.3g3.6g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928