J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 154g55kcal0.2g10.9g0.1g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g29g111kcal0g27.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g331kcal0.4g77.6g0.2g6.2g
Valittu annoskoko194g166kcal0.2g38.8g0.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna97g83kcal0.1g19.4g0.1g1.6g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403