Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg104g55kcal1.5g11.9g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha42g71kcal7.9g0g4.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl21g18kcal0.3g0.9g1.5g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g350kcal21.2g27.4g17g0g
Valittu annoskoko194g175kcal10.6g13.7g8.5g0g
Annoskoko puolitettuna97g88kcal5.3g6.9g4.3g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643