Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 66g338kcal10.8g0g33.3g0g
Herkkusieni 18g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Pasta Torino tumma55g192kcal9.9g32.3g2.1g3.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)44g37kcal0.4g1.5g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g1147kcal43.4g69g77.2g7.6g
Valittu annoskoko194g573kcal21.7g34.5g38.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna97g287kcal10.9g17.3g19.3g1.9g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201