Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 599g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g20g48kcal1.1g8.4g1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100g46kcal3g4.8g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3876g811kcal69.6g90.6g9.2g35.6g
Valittu annoskoko1938g406kcal34.8g45.3g4.6g17.8g
Annoskoko puolitettuna969g203kcal17.4g22.7g2.3g8.9g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122