Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%2477g2972kcal71.8g111.5g247.7g0g
Philadelphia Light tuorejuusto1238g2353kcal96.6g42.1g198.1g0g
Parsakaali brokkoli 6192g2171kcal286.1g120.7g18.6g154.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g62g105kcal5g19.8g0.4g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15202kcal919g588.2g929.6g309.6g
Valittu annoskoko10000g7601kcal459.5g294.1g464.8g154.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3801kcal229.8g147.1g232.4g77.4g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484