Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Kaurahiutale 10g37kcal1.5g5.7g0.7g1g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g1312kcal18g153.8g66g8.8g
Valittu annoskoko194g656kcal9g76.9g33g4.4g
Annoskoko puolitettuna97g328kcal4.5g38.5g16.5g2.2g
Arvot/100g100g338kcal4.6g39.6g17g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181