Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Rasvaton maito valio100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kananmuna, annos 65g32g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g689kcal20.6g89g26.6g2.2g
Valittu annoskoko195g344kcal10.3g44.5g13.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna97g172kcal5.2g22.3g6.7g0.6g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.8g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412