Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g4.2g2kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore 13g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g75g140kcal2g0.8g14.6g1.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g3.1g25kcal0g0g2.9g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g81g77kcal2.4g15.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g604kcal18.6g36.4g42.8g5.8g
Valittu annoskoko196g302kcal9.3g18.2g21.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna98g151kcal4.7g9.1g10.7g1.5g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292