Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2534g887kcal25.3g164.7g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)558g151kcal7.2g26.8g1.1g9.5g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Rypsiöljy 76g672kcal0g0g76g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka507g137kcal9.6g21.3g1g12.2g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g507g1774kcal66.4g351.7g8.6g16.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow66g171kcal6.6g6.6g13.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g659g185kcal4g39.2g1.3g16.5g
Vesi, vesijohtovesi 5068g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8007kcal242.2g1228.8g228.2g112g
Valittu annoskoko10000g4004kcal121.1g614.4g114.1g56g
Annoskoko puolitettuna5000g2002kcal60.6g307.2g57.1g28g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625