Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 880g298kcal26.9g43.1g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 229g785kcal23.3g160.1g2.7g8g
Kananmuna kuoreton 194g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 224g911kcal0g224.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g106kcal0g26.1g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g431g302kcal51.7g17.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g5353kcal252.2g942.4g51.2g16g
Valittu annoskoko1988g2676kcal126.1g471.2g25.6g8g
Annoskoko puolitettuna994g1338kcal63.1g235.6g12.8g4g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886