Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g88g149kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.1g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g493kcal35.2g13.4g31.4g4.2g
Valittu annoskoko200g247kcal17.6g6.7g15.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna100g123kcal8.8g3.4g7.9g1.1g
Arvot/100g100g124kcal8.8g3.4g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773