Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g116kcal0.7g1.1g12.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Ruokasooda 0.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g1545kcal18.6g202g72.8g4.4g
Valittu annoskoko200g773kcal9.3g101g36.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna100g386kcal4.7g50.5g18.2g1.1g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465